"

Sahabat—

Terima kasih kerana pernah hadir di sisi.
Terima kasih juga pernah menjadi penyeri hati.

Syukran untuk segala kenangan.
Kau,
Aku tinggalkan dalam jagaan Tuhan.

"
jiwapendosa:

.

betul tu.

jiwapendosa:

.

betul tu.

True.

True.

farahinfadzil:

kisahdarisyurga:

gadispianist:

noktahtulisan:

Tumblr. Itu tempat isi hati. Twitter. Mungkin tempat berinteraksi.
Kenapa aku suka tumblr. Mungkin aku suka ke-skemaan aku di sini. Ada satu jiwa yang kau tak perlu faham apa.
Kadang aku rasa tumblr penuh warna warni. Dekat sini kau jumpa diri sebenar tuan tumblr. Kau kongsi perasaan kadang tanpa ayat cukup pakai gambar.
Entah. Tak tahu kenapa.
Oh. Mungkin juga sebab tiada had huruf di sini. Buat aku lebih sayang pada penulisan. Mungkin.

Nak kenal aku? Carik aku kat sini.

Tumblr ni tempat pengemis merempat macam aku.
Nak kenal aku,datang sini. Lain lain tu fake belaka. Lol

Betul. Kadang bila aku rasa macam feel down lepas tu tak tahu macam mana release tension time exam. Aku on tumblr. Sekadar tengok gambar. Cukup.

farahinfadzil:

kisahdarisyurga:

gadispianist:

noktahtulisan:

Tumblr.
Itu tempat isi hati.
Twitter.
Mungkin tempat berinteraksi.

Kenapa aku suka tumblr.
Mungkin aku suka ke-skemaan aku di sini.
Ada satu jiwa yang kau tak perlu faham apa.

Kadang aku rasa tumblr penuh warna warni.
Dekat sini kau jumpa diri sebenar tuan tumblr.
Kau kongsi perasaan kadang tanpa ayat cukup pakai gambar.

Entah.
Tak tahu kenapa.

Oh.
Mungkin juga sebab tiada had huruf di sini.
Buat aku lebih sayang pada penulisan.
Mungkin.

Nak kenal aku?
Carik aku kat sini.

Tumblr ni tempat pengemis merempat macam aku.

Nak kenal aku,datang sini. Lain lain tu fake belaka. Lol

Betul. Kadang bila aku rasa macam feel down lepas tu tak tahu macam mana release tension time exam. Aku on tumblr. Sekadar tengok gambar. Cukup.

emmm

emmm

"I told Allah a lot about you, then I cried."
islamic-art-and-quotes:

Who does Allah love?
Originally found on: zuleikha
Aamin

Aamin

I wake up in the morning,Recitr the doa,Walking to my mirro and say,I DESERVE TO BE HAPPY :DWanna give it a try :)

I wake up in the morning,
Recitr the doa,
Walking to my mirro and say,
I DESERVE TO BE HAPPY :D

Wanna give it a try :)

its that me ?

its that me ?

True

True

kupukecikk:

Allahu. Too much action dekat dunya yang melalaikan. Alpa. Sibuk sangat dengan duniawi. Sebelum lambat. Cari ampun Allah dulu. Cari redha Allah dulu. Untuk bawak sampai akhirah nanti. Seek for Allah’s forgiveness.
Sincerely, slave of Allah 🌸

kupukecikk:

Allahu. Too much action dekat dunya yang melalaikan. Alpa. Sibuk sangat dengan duniawi. Sebelum lambat. Cari ampun Allah dulu. Cari redha Allah dulu. Untuk bawak sampai akhirah nanti. Seek for Allah’s forgiveness.

Sincerely, slave of Allah 🌸